06 41 22 64 72
Peavey geluidset. Te huur voor € 195,- p.d. Dit is inclusief de op- en afbouw door medewerkers van driveinnshow.nl. Ook te huur in combinatie met licht effecten!
Electro Voice geluidset. Te huur voor € 195- p.d. Dit is inclusief de op- en afbouw door medewerkers van driveinnshow.nl. Ook te huur in combinatie met licht effecten!
Geluid
Geluidset Peavey
Geluidset  Electro Voice
Stage Accompany geluidset Te huur voor € 195,- p.d. dit is inclusief op en afbouw door medewerkers van driveinnshow.nl wij denken hierbij aan geluid ondersteuning voor band of drive inn show.
Hier vindt u een aantal geluidsetten. wij van driveinnshow.nl denken hierbij aan geluidsondersteuning van zangers, zangeressen, bandjes en diverse evenementen. wij hebben geprobeerd om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden mocht u er na het zien van deze geluidsetten niet uitkomen neemt u dan contact met ons op.
Geluidset Stage Accompany
Dynacord 1600 mengtafel niet versterkt met 16 kanaals Te huur voor € 100,- p.d. Dynacord 1600 Powermate versterkt, 16 kanaals Te huur voor € 100,- p.d.
Geluidset  JBL
10 meter snake 16 kanaals Te huur voor  € 20,00 p.d. 30 meter multi kabel 24 kanaals Te huur voor  € 40,00 p.d.
Te huur voor € 195,00 . Prijs is inclusief op- en afbouw door medewerkers van driveinnshow.nl. wij denken hierbij aan geluid ondersteuning voor artiest, band of drive inn show.
2x Phonic PA 450 monitor inclusief statief Te huur voor € 100,00 p.d. ook goed te gebruiken als vloer monitor.
Een echte vintage set van Peavey een goed uitziend en klinkende peavey set Te huur voor slechts € 195,00 per dag. Prijs is inclusief opbouw maar exclusief reiskosten en BTW.
Leuke Zeck geluidsset met versterkte mengtafel en alles op statief. Deze set is inclusief multikabel, waardoor deze set uitermate geschikt is voor bandjes en presentaties, maar kan ook goed voor andere doeleinden worden gebruikt. De Zeck geluidsset is te huur voor slechts € 70 euro per dag! Prijs is inclusief opbouw maar exclusief btw en exclusief reiskosten .
Geluidset Peavey
Geluidset Zeck