06 41 22 64 72 / 0299 847 246
Volg ons ook op Facebook en Instagram
Zaterdag 6 april was het eindelijk zover…. De eerste editie van Dancetrain in Partycentrum Haarlem. Druk was het niet, maar dat mocht de pret niet drukken, want wat was de sfeer gezellig met ontzettend leuke gasten ! DJ Antonito heeft er echt een top feest van gemaakt. Een avond die zeker voor herhaling vatbaar is en dat gaat dan ook zeker gebeuren. Hou de site van Dancetrain dus goed in de gaten voor onze volgende avonden.
Wilt u zelf Dancetrain boeken voor uw locatie ?! Dat Kan….. neem dan contact met ons op via info@soundproducers.nl
Vrijdag 28 juni is het weer zover! De Summerparty van Dancetrain. Ook deze keer staan wij wederom in Partycentrum Haarlem. Kijk op onze facebook voor meer informatie Wilt u zelf Dancetrain boeken voor uw locatie ?! Dat kan, neem dan contact met ons op via info@soundproducers.nl .
Vrijdag 20 september is Dancetrain weer aanwezig in Partycentrum Haarlem met Fout & Stout ! Een avond vol met foute en stoute hits. De Dancetrain zal op volle toeren draaien; denk aan de Trammps, Boney M, Abba, Queen,Kiss en natuurlijk vele andere artiesten niets is te gek! DJ Antonito draait voor u de allerbeste stoute en foute hits . Kortom een avond vol met al jouw favoriete guilty pleasures en natuurlijk veel gezelligheid.